UREĐIVANJE UREĐAJA
Naziv uređaja i prostoriju uređaja možete urediti jednostavnim klikom na gumb za uređivanje prikazan na uređaju nakon što ga dodate. Sljedeći zaslon omogućuje vam uređivanje naziva, dodjeljivanje nove prostorije i promjenu prostorije uređaja.
BRISANJE UREĐAJA
Uređaj možete izbrisati klikom na gumb s tri točke koji se prikazuje tijekom korištenja uređaja. Ovdje na kraju popisa možete dodirnuti gumb „izbriši uređaj“ koji će vas upitati želite li samo „izbrisati uređaj“ ili „izbrisati uređaj i izbrisati podatke“. Opcija brisanja uređaja briše uređaj, ali postavke specifične za uređaj ostaju netaknute i dostupne su za korištenje kada se uređaj ponovno doda. Opcijom „izbriši uređaj i izbriši podatke“ brišu se i podaci uređaja u oblaku. Nakon brisanja, uređaj će se resetirati i bit će u načinu uparivanja te se može ponovno dodati.